WELKOM IN BARCELONA


A-Travel Barcelona (ATB) is een destination management company gevestigd in het centrum van Barcelona. Wij verzorgen op maat gemaakte programma's voor uw groepen, incentives en congressen. Ons team beschikt over vele jaren ervaring biedt u professionele en betrouwbare ondersteuning bij de organisatie van al uw events.
Wij helpen u graag bij het ontdekken van deze geweldige stad. Neem gerust CONTACT met ons op.
 
Waarom Barcelona ?
* Slechts 2 uur vliegen vanaf Schiphol
* Veel rechtstreekse vluchten per dag
* Nieuw modern vliegveld sinds 2010
* Historische stad met sfeer
* Veel cultuur en kunst
* Compact centrum, veel kan te voet bezocht worden
* Stranden en zee
* Zeer prettig klimaat
* Veel hotels in alle categorieën
* 4 congres centra
* Spaanse en internationale keuken
* Bruisend nachtleven.
 
Een geweldige bestemming !
Barcelona is een geweldig bestemming met vele mogelijkheden op maar 2 uur vliegen van Schiphol. Rijk aan cultuur met een heerlijk klimaat, met maar liefst 339 zondagen per jaar. In de winter kan er in de Pyreneeën geskied worden, op maar 2 uur rijden van Barcelona. Een geweldige bestemming voor uw events !
Barcelona is een van de meest populaire bestemming in Europa voor corporate events en congressen, dankzij de unieke combinatie van Kunst en Architectuur (Miró, Gaudí), musea (Picasso, Macba, MNAC), cultuur, de gastronomie, fantastische venues en goed bereikbaar vanuit Nederland.De stad heeft een moderne infrastructuur, met een nieuwe airport terminal (2010), een groot metro netwerk, en zeer goed georganiseerd openbaar vervoer. De Olympische Spelen van 1992 hebben de stad ingrijpend veranderd in een moderne, ontwikkelde en internationaal georiënteerde stad. Daarnaast is er een groot aanbod aan hotels, restaurants, venues, en congrescentra waardoor ook zeer grote evenementen georganiseerd kunnen worden. Er zijn inmiddels bijna 400 hotels met in totaal 35000 hotelkamers.

 
Sales office in Amsterdam
Naast ons kantoor in Barcelona, hebben wij een sales office in Amsterdam. U kunt ons daar altijd bereiken voor uw aanvragen, voor informatie en support. Ook komen wij graag bij u langs. Wij bespreken met u de aanvraag en geven al uw wensen door aan onze collega’s in Barcelona. Daar wordt een programmavoorstel gemaakt, in het nederlands. Ons sales kantoor in Amsterdam volgt de hele aanvraag en blijft voor u een aanspreekpunt. In Amsterdam kunt u zich richten tot Helena, geboren in Barcelona, maar inmiddels meerdere jaren woonachtig in Nederland, ze spreekt vloeiend nederlands. Let op : Het sales kantoor en het kantoor in Barcelona zijn 1 bedrijf. U betaalt niets extra voor de ondersteuning van het kantoor in Amsterdam. Handig, betrouwbaar en geen extra kosten.