Programma's & meer

Een verrassend programma kan uw verblijf in Barcelona onvergetelijk maken. A-Travel Barcelona biedt vele mogelijkheden op het gebied van excursies of actieve programma's, speciaal voor team-building en incentives.  
Voor uitgebreide foto presentatie zie  FOTO GALLERY.
 
Zo bieden we thema tours aan door de stad, om meer te weten te komen over de geschiedenis, bijvoorbeeld door de Gotische Wijk (Ciutat Vella), of langs de werken van Gaudí en het modernisme. Of wilt u meer weten over de impact die de Olympische Spelen hebben gehad op de stad ? En vanzelfsprekend rondleidingen voor de vele musea van de stad. Maar het hoeft niet altijd cultureel te zijn, gewoon kijken en de sfeer proeven is ook mogelijk. Zo kunt u de "magisch berg” Montserrat bezoeken, of de prachtige stad Girona, ook wel de "Joodse sieraad van Catalonië” genaamd, of de stad Figueres met het Dali Museum.
 
 
Meer actief is ook mogelijk, we beschikken over een hele reeks aan mogelijkheden om een spannend programma te realiseren. Zo kunt u zelf in zogenaamde GoCars met ingebouwd GPS systeem de stad ontdekken in duo’s, of op zijn Nederlands "per fiets”, daar is de stad erg geschikt voor. Zo zijn er inmiddels vele vrije fietspaden. Maar ook de middellandse zee biedt vele mogelijkheden, watersport- of strandactiviteiten, maar ook zeiltochten langs de kust met live muziek aan boord. Nog spannender kan ook, met helicopter tochten, ballontochten of een bezoek aan het grootste avonturenpark Port Aventura.
 
 
Actief en gericht op teambuilding kan ook, met bijvoorbeeld een Paella workshop, u combineert plezier met heerlijk eten. Maar ook speurtochten met opdrachten in teamverband, waardoor men de stad actief en interactief leert kennen.
 
 
Wijn is belangrijk in Spanje en Catalonië. We laten u kennismaken met de verschillende wijnen in een wijn proeverij aan de voet van de Montserrat berg, met prachtige uitzicht. Genieten als God in Barcelona ! Maar ook kunnen we een wine tasting organiseren in de oude stad in een historisch pand of op een boot tijdens een cruise langs de kust.
 
 
Ook de vele mogelijkheden in de Pyreneeën willen we graag noemen, op slechts 2 uur rijden van Barcelona, een prachtig skigebied. We kunnen er in elk jaargetijde vele activiteiten organiseren, van skiën, snowboarden, tot trekking, maar ook sleetochten, parasailing, of tochten te paard, buggy tours, mountain bike tours en zelfs snow scooter tochten zijn mogelijk, alles omgeven door een adembenemend decor !
 
 
Kortom : Tal van mogelijkheden, die we zullen afstemmen op uw wensen, gelet op de samenstelling, interesses en gemiddelde leeftijd van de groep.