Onze Services

A-Travel Barcelona biedt de volgende diensten aan:
 
Ons toegewijde team zal uw project van het begin tot het einde volgen en ondersteunen. U heeft 1 vast contactpersoon vanaf de aanvraag tot aan de factuur. Graag zijn wij uw lokale partner voor uw event in Barcelona. Met vele jaren ervaring kennen wij alle mogelijkheden van Barcelona en hebben met de lokale suppliers een samenwerking opgebouwd. Naast Nederlands, wordt er op kantoor ook Spaans, Duits en Engels gesproken.

Onze diensten
* Incentives
* Groepsreizen
* PCO
* Produktpresentaties
* Meetings
* Hotel Service
* Venue search
 
INCENTIVES
Bedrijven willen hun medewerkers belonen voor hun inspanningen of stimuleren om prestaties te verhogen. We begrijpen dat de deelnemers aan een incentive reis de beste service verdienen en een unieke reis willen beleven. Barcelona is daar uitermate geschikt voor. A-Travel Barcelona is gespecialiseerd in incentives, wij houden van deze stad en willen u graag de mogelijkheden van de stad laten ontdekken. We regelen alles voor u, van tours, restaurants, historische venues, boot tochten, prachtige hotels, en tal van actieve programma’s, afgestemd op uw wensen. Zoals Team building activiteiten, een paella kook workshop, een fietstocht met bezoek aan Tapas bars, of een wedstrijd meebeleven in Camp Nou, de stad ontdekken met GoKarts met GPS, speurtochten, of actieve programma’s in de bergen buiten Barcelona, in de winter ski-arrangementen in de Pyreneeën en nog veel meer…..
 
 
CONGRESSEN
Indien u overweegt een congres in Barcelona te organiseren, dan kan A-Travel Barcelona u daarbij behulpzaam zijn. Wij bieden u onze know-how aan, onze connecties met lokale suppliers en onze professionele ondersteuning. Barcelona heeft 4 grote congescentra en een aantal grotere hotels met eigen congresfaciliteiten. 2 Congrescentra behoren tot de Top 5 van Europese centra : het CCIB en Fira de Barcelona. A-Travel Barcelona zal u begeleiden bij het maken van de keuze voor de juiste lokatie, rekening houdend met de aard en omvang van het congres en het verwacht aantal bezoekers. Wij kunnen ieder aspect van het congres organiseren, van locatie, registration, standbouw, audiovisueel materiaal, tot food & beverage, transfers, social programs en hotel accommodatie. We begrijpen dat u geen risicos wilt nemen en een professionele partner ter plaatse is daarbij essentieel. We beschikken over een on-line hotel booking system, een praktische tool voor de bezoekers van uw congres, die op deze wijze individueel een kamer kunnen boeken.
 
 
EVENTS
De Middenlandse zee, het opera gebouw, de gebouwen van Gaudí of de tuinen van het Nationale Theater, met een glas cava of Sangría, omgeven door muziek of kunst, onder de zon of sterrenhemel…. Dit kan de setting zijn voor uw evenement in Barcelona. Indien uw overweegt u evenement in Barcelona te organiseren, maken wij graag een voorstel. Afgestemd op uw wensen stellen wij het juiste programma voor. Wij richten ons op lange termijn samenwerking met onze klanten, en kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Voor al uw events, werken we samen met vele ervaren entertainers, we bieden een breed aanbod qua muziek en show. Natuurlijk werken we met professionele suppliers op het gebied van licht en geluid. Voor hele grote events zullen wij een event manager aanwijzen die de programmering van het artistieke deel van de feestavond op zich neemt. Ons sales kantoor in nederland kan eveneens behulpzaam zijn bij het inhuren van Nederlandse artiesten voor uw feest in Barcelona, indien gewenst.